ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

22/04/2020

Ψήφισμα

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», μόλις πληροφορήθηκε την εκδημία του κοσμοαγαπητού Αλεξίου Γ. Τσούτσου,  συζύγου της  ιδρύτριας και επίτιμης προέδρου μας  κ.  Μαρίας Τσούτσου, τον οποίο διέκρινε το υψηλό ήθος ,η ακεραιότητα, η καλοσύνη, η καθαρότητα και η επιστημονική  επάρκεια προσφέροντας τις υπηρεσίες του  ανιδιοτελώς στο τόπο του, ως ιατρός και ως ελάχιστο δείγμα για την συνολική προσφορά του στο Εργαστήρι μας και λόγω των ειδικών συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων που επικρατούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, εξαιτίας του covid 9, σε κλίμα βαθειάς θλίψης, αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήριά  του στους οικείους του.
2. Να αναγνωστεί το παρόν  ψήφισμα από το μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Βασίλειο Παπασάικα και να επιδοθεί στη σύζυγό του κ. Μαρία Τσούτσου.
3. Να είναι μεσίστιες οι σημαίες του Εργαστηρίου και στις δύο μονάδες Μεσολογγίου  και Αγρινίου, επί τριήμερον.
4. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ταμείο του Εργαστηρίου, αντί στεφάνου.
5. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου και να δημοσιευθεί στο τοπικό τύπο Μεσολογγίου και Αγρινίου
Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου και υπογράφεται, ως έπεται:

                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Η Πρόεδρος                                          Η Γενική Γραμματέας
Διονυσία Σαμαντά                                Ασπασία Καρατζογιάννη              


ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί