ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

22/04/2020

Επικήδειος

Εκ μέρους των νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», με βαθιά οδύνη, αποχαιρετούμε σήμερα, το εκλεκτό και κοσμοαγάπητο μέλος της κοινωνίας μας, τον εξαίρετο ιατρό Αλέξιο Τσούτσο, σύζυγο της ιδρύτριας και επιτίμου Προέδρου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κας Μαρίας Τσούτσου και πατέρα του αείμνηστου Γιώργου Τσούτσου.

Ο εκλιπών διέθετε ιδιαίτερα χαρίσματα, υψηλό ήθος , ακεραιότητα, καλοσύνη , καθαρότητα. Ως ιατρός  προσέφερε τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς.  Όλη του η πορεία υπήρξε  άρρηκτα συνυφασμένη με τη βαθειά και ειλικρινή πίστη  του προς το Θεό.

Υπήρξε Ιδρυτικό μέλος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και αποτελούσε τον στυλοβάτη του μεγάλου αυτού κοινωνικού έργου, αφού ήταν ο άνθρωπος που στήριζε τη σύζυγό του στον καθημερινό  αγώνα που έδινε ώστε να  μπουν γερά θεμέλια για την ίδρυση και λειτουργία του.  Όλοι εμείς  οι εργαζόμενοι  θυμόμαστε  την χαρούμενη αύρα που έδινε η παρουσία του στις εκπαιδευτικές μας μονάδες.

Πολύ δύσκολα μπορούμε να δεχθούμε το γεγονός ότι ο αγαπημένος μας  κος Αλέκος  δεν θα ξαναδιαβεί το κατώφλι μας με το καλοσυνάτο χαμόγελό και  το ευφυές χιούμορ του, την πηγαία ευγένεια, τον μετριοπαθή λόγο του, τη νηφάλια σκέψη, την αφοπλιστική του απλότητα, την ρεαλιστική προσέγγιση στα διάφορα προβλήματα, την αθόρυβη συμπαράστασή του στη στήριξη του έργου του «ΠΑΝΑΓΊΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Σήμερα, απαλλαγμένος από τα γήινα, η ψυχή του ταξιδεύει στον ουρανό, στη γειτονιά των αγγέλων όπου: ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος.

Όλοι όσοι είχαμε την ευλογία να σε γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σου σε αγαπήσαμε αβίαστα, ανυπόκριτα και θα διατηρήσουμε ολοζώντανη τη μορφή σου και το ωραίο ήθος που αυτή ενσάρκωνε.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», σε προπέμπει στο αιώνιο ταξίδι σου.

Στη σύζυγό σου Μαρία που άοκνα και νυχθημερόν  στάθηκε αφοσιωμένη  δίπλα σου στις θυγατέρες  Αρετούλα και Χριστίνα Μαρία που μεγάλωσες σαν δικά σου παιδιά  , στα αδέρφια σου καθώς και σε όλους τους οικίους σου  εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο Θεός να τους χαρίζει τις δύσκολες τούτες ώρες Υπομονή, Δύναμη, και Εμπιστοσύνη στη Θεία Οικονομία.
                                                   
                                                       Δημήτρης Χειμαριώτης
                                                                Διευθυντής
                                του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί