ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

13/09/2021

Δελτίο Τύπου-Εκδήλωση παρουσίασης του παραμυθιού

image
image
image

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι - Αγρίνιο), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησαν με επιτυχία εκδήλωση την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 7.30 το απόγευμα στο ΚΤΙΡΙΟ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ στην Ι.Π. Μεσολογγίου.
Η εκδήλωση ήταν βασισμένη στο βιβλίο-παραμύθι της Μαρίας Α. Τσούτσου
ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ. ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας κα Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό, η Δ/νση Δημόσιας Υγείας εκπροσωπήθηκε από την κα Αλέκα Κοσσόβα Προϊσταμένη τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος του ΕΨΥΠΕΑ κ. Πάνος Ζαβιτσανάκης, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων και εξαίρετοι πολίτες.
Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου απηύθυνε η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά.
«Ιχνηλατώντας τις προσωπικές μου διαδρομές» από την κυρία Μαρία Α. Τσούτσου, Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Το βιβλίο παρουσίασε η κα Βασιλική Μαραγιάννη Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου.
Το εκπαιδευτικό παραμύθι διάβασαν εργαζόμενοι του Εργαστηρίου (η παρουσίαση περιελάμβανε video wall με μουσική).
Το ευχαριστήριο, με το οποίο έκλεισε η κυρία Μαρία Α. Τσούτσου το βιβλίο της, ανέγνωσε η Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κα Ασπασία Καρατζογιάννη.
Η βραδιά έκλεισε μουσικά με τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου, αποδίδοντας τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Διηύθυνε η μουσικός και κοινωνική λειτουργός του Εργαστηρίου Ευσταθία Γρέντζελου. Στο πιάνο συνόδευε η κα Αγγελική Νταλιάνη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τα μέλη, τους φίλους μας, τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για τη διαρκή στήριξή της και την παραχώρηση του θαυμάσιου χώρου του κτιρίου Χρυσόγελου καθώς επίσης και την κα Αποστολία Πάστρα για την αμέριστη βοήθειά της.
Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, γεμάτη συγκίνηση που προσέφερε στιγμές χαράς και ψυχικής ανάτασης στους πολίτες που επί σειρά ετών δείχνουν την αγάπη τους απέναντι στους εκπαιδευόμενους και το έργο μας.
Με ιδιαίτερη τιμή
το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο






ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί