ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

06/12/2021

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση της 3ης Δεκεμβρίου

image
image
image
image
image
image

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι– Αγρίνιο, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε τριήμερη έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών του Φορέα, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς  Αγρίνιου (πρώην Λαχαναγορά).    
 Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και η  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κα Μαρία Σαλμά. Εκ μέρους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Διονυσία Σαμαντά. 
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Προέδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρία Τσούτσου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Βασιλική Μαραγιάννη και εξαίρετοι πολίτες.
 Ο Σύλλογος «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο  bazaar με εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας.      Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας : την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή της έκθεσης.   
Με Ιδιαίτερη τιμή
το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο    

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί