ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

11/04/2016

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ « ΣΤΕΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

image
image

Οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, είχαν την ευκαιρία  να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή  σε  Δελφούς, Αράχωβα,  Γαλαξίδι, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 .

Επικεφαλής της εκδρομής ήταν η Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Διονυσία Σαμαντά. Συνόδευαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, o Διευθυντής του Εργαστηρίου κ. Δημήτρης Χειμαριώτης  και   αρκετοί εργαζόμενοι – συνοδοί των παιδιών.   

Οι Νέοι μας επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο του ιερού του Απόλλωνα, όπου  η σχετική ενημέρωση προς τους νέους μας έγινε από την κα Ελένη Μούρτη-Μάλαινου, καθηγήτρια Φιλόλογο,  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Έτσι οι Νέοι μας ήρθαν σε επαφή με τον πολιτισμό μας και θαύμασαν τα δημιουργήματα των προγόνων μας.

Στη συνέχεια, μετά το μεσημεριανό τους γεύμα, στους Δελφούς, επισκέφτηκαν τη γραφική Αράχωβα και περπάτησαν στα όμορφα σοκάκια της.
Αργά το απόγευμα, μετά από μια στάση στο όμορφο Γαλαξίδι, πήραν το δρόμο της επιστροφής ανανεωμένοι και χαρούμενοι.

Η εκδρομή σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας χάρηκαν πολύ με την  εμπειρία αυτή,  καθώς  γνώρισαν καινούρια πράγματα και πέρασαν όμορφες στιγμές!                       
   
                                                Με ιδιαίτερη τιμή
                                         Το Διοικητικό Συμβούλιο
                                του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
                                              Μεσολόγγι - Αγρίνιο         

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί