ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

23/05/2017

Ευχαριστηριο προς το Ιδρυμα Internarional Foundation For Greece

image
image
image

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούμε θερμότατα την κα Ασπασία Λεβέντη, Πρόεδρο του Ιδρύματος International Foundation for Greece, καθώς και τον συμπατριώτη μας κ. Νίκο Αλιάγα για τη δωρεά δύο ειδικών κρεβατιών φυσικοθεραπείας  που προσέφεραν στο Κέντρο μας, ένα για τη Μονάδα του Μεσολογγίου και ένα για τη Μονάδα του Αγρινίου. 
 Το
International Foundation for Greece αξιοποιώντας μέρος ευγενικής δωρεάς του κ. Νίκου Αλιάγα προς το Ίδρυμα από τα έσοδα της έκθεσης φωτογραφίας «Ελληνικές Ψυχές» (Âmes Grecques) που διοργανώθηκε στο Παρίσι και σύμφωνα με την επιθυμία του, προέβη στη δωρεά των ειδικών κρεβατιών φυσικοθεραπείας  κατόπιν σχετικού αιτήματος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
   
Τα κρεβάτια αυτά μας είναι απαραίτητα καθώς
το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εφαρμόζει προγράμματα φυσικοθεραπείας, σε συνεργασία με επιστήμονες φυσικοθεραπευτές, στα πλαίσια της εξατομικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης που εφαρμόζει στους νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.
    Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για χορηγία και η δωρεά της κας Ασπασίας Λεβέντη και του κου Νίκου Αλιάγα στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» μας έδωσε μεγάλη   δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να εδραιωθούν.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
 Μεσολόγγι - Αγρίνιο



ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί