ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

29/05/2017

Ετήσια Εκδρομή Των Εκπαιδευομένων Μας

image
image
image

Το Εργαστήρι ΄΄ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ΄΄ για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, για μια ακόμη χρονιά, πραγματοποίησε μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας την ετήσια ημερήσια εκδρομή των 160 εκπαιδευομένων νέων του, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΠΙΘΑΡΙ» στη Δογρή Τριχωνίδας,.  
 Τους εκπαιδευόμενους νέους μας συνόδευαν όλοι οι εργαζόμενοι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και φροντίδας, η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος κα Μαρία Τσούτσου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου μας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών».
 Οι εκπαιδευόμενοι νέοι  μας εμψυχώθηκαν και ψυχαγωγήθηκαν, η δε λαογραφική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων μας χόρεψε δημοτικά παραδοσιακά  τραγούδια.
 
  Η ετήσια ημερήσια εκδρομή μας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, πέραν των μηνιαίων εκδρομών μας, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και έδωσε ξεχωριστή χαρά στα παιδιά μας με την πληγωμένη νοημοσύνη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους για ισότιμη συμμετοχή και κοινωνική ένταξη.
 

      Με ιδιαίτερη τιμή                                                
  Το Διοικητικό   Συμβούλιο
                                  
 του Εργαστηρίου ΄΄ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ΄΄
                                                  
 Μεσολόγγι - Αγρίνιο
                                                                                                                                      


ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί