ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

26/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

image
image

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 το απόγευμα, τελέστηκε Αγιασμός στο νέο εκθετήριο των νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Εργαστηρίου  «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», που βρίσκεται επί της οδού Κ. Πετροπούλου 3 στο Μεσολόγγι.
 Ο Αγιασμός τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, με τη συνοδεία των σεβαστών Πρωτοπρεσβυτέρων Ανδρέα Καππέ και Παναγιώτη Χειμώνα.
 
 Στην τελετή παρευρέθησαν η Πρόεδρος,  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών», πολλοί εθελοντές, εκπρόσωποι του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Ι.Π. Μεσολογγίου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας καθώς και εργαζόμενοι του Εργαστηρίου, γονείς των εκπαιδευομένων νέων μας και εκλεκτοί πολίτες της τοπικής κοινωνίας.
 
 Επίσης ευχαριστούμε θερμότατα τον Διοικητή της Τροχαίας Ι.Π. Μεσολογγίου για τη συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή της τελετής του Αγιασμού καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την ευγενική τους παρουσία για άλλη μια φορά, στηρίζοντας έτσι το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην κοινωνική αποδοχή και ένταξη των εκπαιδευομένων νέων μας.

     Με ιδιαίτερη τιμή
    Το Διοικητικό Συμβούλιο                                  
 του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»                               
                                                                                                                                                                                 ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί