ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

20/07/2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ Σ.Υ.Δ. ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΑΛΙΑΓΑ

image
image

                                                                                                                  

     Την Έδρα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, ο πολυβραβευμένος και διεθνούς φήμης συντοπίτης μας, κ. Νίκος Αλιάγας.
     Tον υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Εργαστηρίου κα Διονυσία Σαμαντά και οι εκπαιδευομένοι νέοι μας που διαμένουν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο στο Μεσολόγγι. Ξεναγήθηκε στους χώρους του Εργαστηρίου μας, ενθουσιάστηκε με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας από τα τμήματα κατάρτισης και παρέμεινε με συγκίνηση ιδιαίτερα στο Τμήμα Ραπτικής.
     Συναντήθηκε με τους νέους μας στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, συνομίλησε μαζί τους και αναπτύχθηκαν μεταξύ τους σχέσεις φιλίας και αγάπης.
     Η επίσκεψη του κ. Νίκου Αλιάγα  στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να εδραιωθούν. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον του προς το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Τέτοιου είδους συνεργασίες ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.   
 
   Με ιδιαίτερη τιμή
 
   Το Διοικητικό Συμβούλιο

  του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

   Μεσολόγγι - Αγρίνιο                                             

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί