ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

01/12/2017

Ευχαριστηριο προς το Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου "ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ"

        Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου  «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες , Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα το Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου «ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ» κύριο Δημήτριο Σπύρου, Συνταγματάρχη (ΠΖ), για τη συνεχή στήριξη που παρέχει στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Μας συγκινεί ιδιαίτερα η
ευαισθησία, η αλληλεγγύη  και το έμπρακτο ενδιαφέρον του Ελληνικού Στρατού  προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.
 
   Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο του Ελληνικού Στρατού στην περιφρούρηση της χώρας μας. 


Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο                                                                                                                                                                                                  Χορηγοί