ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

11/12/2017

Εκδήλωση Αγάπης

image

  Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Κυριών Αγάπης, στη Μακύνεια, Χριστουγεννιάτικη γιορτή υπέρ των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».      
Η εκδήλωση αυτή σημείωσε μεγάλη επιτυχία και μέσα σε κλίμα χαράς και εορταστικής ατμόσφαιρας οι εκπαιδευόμενοι νέοι μας έψαλαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.  
  Εκτιμούμε ιδιαίτερα που τις Άγιες αυτές ημέρες ευαίσθητοι άνθρωποι σκέφτηκαν τα παιδιά μας με την πληγωμένη νοημοσύνη και τους προσφέρανε στιγμές χαράς, αγάπης, καθώς πολλά δώρα και είδη ένδυσης και διατροφής.
 
  Στην εκδήλωση αυτή συνόδευσαν τους 12 νέους μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Ασπασία Καρατζογιάννη και εργαζόμενοι. 

  Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα την Πρόεδρο κα Ιωάννα Αδάμη, την κα Βιολέτα Χασάνου και όλες τις κυρίες του «Συνδέσμου Αγάπης» για την
ευαισθησία, την αλληλεγγύη  και το έμπρακτο ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους. Τους ευχόμαστε Καλές Γιορτές, με Υγεία, Δύναμη και κάθε καλό στις ίδιες και στις οικογένειές τους.
    
                                                            
  Με ιδιαίτερη τιμή

 Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι-Αγρίνιο                                                                                                                                                                                                                                             ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί