ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

05/02/2018

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

image

  Οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες , που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, είχαν την ευκαιρία  να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή  στο Μέτσοβο.     
Τους νέους συνόδεψαν η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καθώς και εργαζόμενοι-συνοδοί. 
 
  Περιηγηθήκαμε στο γραφικό Μέτσοβο και επισκεφθήκαμε το Λαογραφικό Μουσείο Τοσίτσα και την Εθνική Πινακοθήκη Αβέρωφ, καθώς και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Οι οικότροφοι νέοι μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη λαϊκή μας παράδοση και να γνωρίσουν έργα μεγάλων καλλιτεχνών.
 
  Μετά το υπέροχο μεσημεριανό γεύμα, απολαύσαμε την απογευματινή μας βόλτα στα όμορφα Ιωάννινα πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.
  Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας χάρηκαν πολύ με την εμπειρία αυτή.
 Ευχόμαστε και στο μέλλον οι συνάνθρωποί μας με την πληγωμένη νοημοσύνη να απολαμβάνουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αρθούν τα εμπόδια που οδηγούν στον κοινωνικό τους αποκλεισμό. 
Με Ιδιαίτερη Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί