ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

16/07/2018

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

image
image
image
image
image

   Το  Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» πραγματοποίησε με  μεγάλη επιτυχία  την  Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. τη γιορτή λήξης της κατασκήνωσης των εκπαιδευομένων νέων του με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες. Στη γιορτή παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας.    Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα διήρκησε  από 5 έως 15 Ιουλίου 2018 και πραγματοποιήθηκε στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό του Κέντρο, στο Μεσολόγγι.    
   Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους: - ο Διοικητής του 2/39 Σ.Ε. κ. Δημήτρης Σπύρου, - ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παΐσιος, - ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος,  - η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας και Μέριμνας Αιτωλ/νίας κα Αθηνά Σταμούλη, - ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Δαουτίδης. - ο Πρόεδρος του Μ.Ο.Μ. Ιωσήφ Ρωγών κ. Νεκτάριος Ζησιμόπουλος, - ο Πρόεδρος του ΕΨΥΠΕΑ κ. Σωτήρης Κωτσόπουλος, - η σύζυγος του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Μαρία Καραπάνου, - Η ιδρύτρια και επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρία Τσούτσου.     
Η γιορτή ξεκίνησε με τους κατασκηνωτές του Εργαστηρίου που παρουσίασαν γυμναστικές επιδείξεις.    Ακολούθησε θεατρικό δρώμενο των εκπαιδευομένων νέων με θέμα: «Αν τον άνεμο ρωτήσεις ιστορίες θα σου πει…» Υπεύθυνη η ομάδα θεάτρου των εργαζομένων. Η γιορτή έκλεισε με τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων με υπέροχα ελληνικά τραγούδια.    Ευχαριστούμε θερμότατα τους χορηγούς μας: - το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νικόλαο Καραπάνο, - το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Χριστόφορο Μπόκα, - το σκηνογράφο κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο, - την εταιρεία Πίνδος, - την εταιρεία Όλυμπος, - την εταιρεία Βασιλείου, - το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ»  - τον κ. Μάκη Μπελεβώνη, Πρόεδρο του Παναιτωλικού   και όλες τις εθελόντριες φίλες του Εργαστηρίου μας για τα υπέροχα εδέσματα  που ευγενώς προσέφεραν στην γιορτή μας.       Άλλη μια δράση του Φορέα μας, η κατασκήνωση, που παρέχεται εντελώς δωρεάν, τελειώνει απλά, γαλήνια με την χαρά διάχυτη στα πρόσωπα των νέων μας, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία μέσα από δραστηριότητες να απολαύσουν τη θάλασσα, την ομαδική ζωή, την φιλία καθώς και να ανακουφιστούν, για το διάστημα αυτό οι οικογένειές τους. 
Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο



ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί