ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

09/10/2018

Επίσκεψη καθηγητή και φοιτητών από το πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης

image
image
image
image
image

Την Έδρα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, ο κ. Λεωνίδας Καλαβρουζιώτης, συντοπίτης μας, Καθηγητής Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία.     
Τον κ. Καλαβρουζιώτη συνόδευαν δεκαπέντε Γερμανοί φοιτητές του, όπου τους υποδέχτηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοίκησης των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».      Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου μας, ενθουσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας από τα τμήματα κατάρτισης αλλά και γενικά από το περιβάλλον που συνάντησαν στο Εργαστήρι μας.
   «Μια τέλεια για εμάς και τους σπουδαστές μας επίσκεψη. Καθαρά ελληνικός χαρακτήρας, ψυχή και φιλότιμο, ορατά δείγματα πίστης στην ψυχή του ανθρώπου, που δε διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο ούτε από λαό σε λαό. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά σας, για τις αρχές σας, για τα έργα σας. Εργατικότητα. Φως. Αγάπη….», έγραψε μεταξύ άλλων στο βιβλίο εντυπώσεων των επισκεπτών μας ο κ. Καλαβρουζιώτης.    Η επίσκεψη τους μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και σε μελλοντικές συνεργασίες και να εδραιωθούν.   
Με Ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο                                                                                                                                                                          ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί