ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Βραβεία


  Τη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ο Σύλλογος  ΄΄Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων" πραγματοποίησε την  ετήσια τακτική του συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,  στο κινηματοθέατρο "Άνεσις" στις 11:00 πμ.   Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν πρόσωπα της πόλης που προσέφεραν σημαντικό έργο ένα  εκ των οποίων και η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ" κ. Μαρία Τσούτσου και η οποία βραβεύτηκε για την εθελοντική  προσφορά της και το σπουδαίο κοινωνικό φιλανθρωπικό έργο της στο νομό Αιτωλ/νίας.  

     Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στον πολυχώρο Royal στην Πάτρα,  το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων με θέμα: «Το έργο των κοινωνικών δομών ως ελάχιστο δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας μιας κοινωνίας σε κρίση», στο πλαίσιο της Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
   Στην Εκδήλωση αυτή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας βράβευσε και απένειμε τιμητική πλακέτα  στην Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μαρία Τσούτσου, για την κοινωνική προσφορά της στα άτομα με αναπηρία, στις οικογένειές τους και στην κοινωνία.    Επίσης βραβεύθηκαν δέκα εκπαιδευόμενοι νέοι μας αθλητές που έχουν διακριθεί με μετάλλια στους αγώνες των Special Olympics.

Η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος κυρία Μαρία Τσούτσου, του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, βραβεύτηκε από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εθελοντική πολυετή προσφορά της και το σπουδαίο κοινωνικό φιλανθρωπικό έργο της στο Νομό Αιτωλ/νίας. 
  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2018 στο Μουσείο Μπενάκη , όπου η κα Έρρικα Οικονόμου, Ειδική Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» απένειμε το Βραβείο «Έργο Ζωής» στην κα Μαρία Τσούτσου.
  Βράβευση για το Εργαστήρι "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ" από τις Νησίδες Ποιότητας 2017 για την εθελοντική προσφορά και το σπουδαίο κοινωνικό έργο του. Η τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2017 στο Μέγαρο της παλαιάς Βουλής των Ελλήνων όπου ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε το Βραβείο στην Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Διονυσία Σαμαντά.  

  Στις 22 Ιανουαρίου 2017, η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ.) σε μεγάλη εκδήλωσή της, στα πλαίσια απονομής τιμητικών διακρίσεων-βραβεύσεις Αιτωλ/νων, βράβευσε την κα Μαρία Τσούτσου, Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», για την κοινωνική προσφορά και το έργο της.

  Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» βραβεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2015 από την Ακαδημία Αθηνών με το βραβείο Αικατερίνης Π. Οικονόμου, για τη μεγάλη κοινωνική του προσφορά

  Η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μαρία Τσούτσου, βραβεύτηκε πολλές φορές  για την προσφορά της στην νοητική υστέρηση.  Κορυφαία ήταν η ανακήρυξή της ως Επίτιμη Δημότιδα Μεσολογγίου, όπου τιμήθηκε  με το χρυσό μετάλλιο της πόλης, στις 2 Απριλίου 2015 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου.

ΜΕΛΕΔΩΝΗ
 Στις 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τιμής Ένεκεν  στην κυρία Μαρία Τσουτσου για το σπουδαίο κοινωνικό της έργο και την ποσφορά της στα άτομα με νοητική υστέρηση 

 Στις  30 Φεβρουαρίου 2009 ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Ερασιτεχνη Ποδοσφαιριστή και Διαιτητή Αιτωλ/νίας, τιμής ένεκεν το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για την ανεκτίμητη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.
    
Στις 27 Νοεμβρίου 2003 ο Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» Αγρινίου τιμής ένεκεν στο  Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για την απαράμιλλη προσφορά του στον άνθρωπο, την κοινωνία, την πατρίδα.
Πανελλήνια αιτωλοακαρνανικος τυπος (εφημεριδα)


Εφημερίδα Αιτωλοακαρνανική
Στις 2 Απριλίου 2003 στην Αθήνα από τον εκδότη Χρυσόστομο Πατούλα απονεμήθηκε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΞΙΩΝ στο Εργαστήρι  ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ για την προσφορά του στην κοινωνία και στον άνθρωπο

   Στις 29 Μαρτίου 1999 ο Δήμος ΙΠ Μεσολογγίου απονέμει στο Εργαστήρι ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ για την ανθρωπιστική και κοινωνική του προσφορά. Δήμαρχος Κώστας Ρεπάσος  

Παναιτωλοακαρνανικη Συνομοσπονδία
Στην Αθήνα στις 22 Ιανουαρίου 1995 στο Διοικητικό Συμβούλιο για την προσφορά του στους νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες  του  νομού Αιτωλ/νίας.  


ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί