ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

31/10/2016

Συμμετοχή της χορωδίας των εκπαιδευομένων νέων μας σε εκδήλωση της Βουλής των Ελλήνων

image
image
image

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» συμμετείχε με τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος των εργαζομένων της βουλής, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.     Η χορωδία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Γιάννη Μαρκόπουλου υπό την διεύθυνση της κοινωνικής λειτουργού και μουσικού του Εργαστηριού μας κ. Ευσταθίας Γρέντζελου.
 Στο πιάνο συνόδευσε  η εθελόντρια   κ. Ειρήνη Μαμασούλα, μουσικός. Τα εισαγωγικά κείμενα των τραγουδιών διάβασε η κ. Χαρά Τηλιγάδα, λογίστρια του Εργαστηρίου.
   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο Δ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης,  η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης κα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Θεανώ Φωτίου, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, Δημήτριος Σιούφας και Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Αθανασίου, ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Βασιλάκης, βουλευτές, πανεπιστημιακοί, πολλοί εργαζόμενοι της Βουλής των Ελλήνων και φίλοι, εξ Αθηνών, του Εργαστηρίου.   
 Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη πολιτιστική δράση του, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για ισότιμη θέση και των ατόμων με νοητική υστέρηση σε αυτήν.

     Με ιδιαίτερη τιμή                                    
 Το Διοικητικό   Συμβούλιο
                    
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
                                        
 Μεσολόγγι - Αγρίνιο
 ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί