ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

30/05/2022

Ευχαριστήριο στο supermarket ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

image
image

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος,  οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, (Μεσολόγγι – Αγρίνιο), εκφράζουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας στους εργαζόμενους των supermarkets ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που επισκέφθηκαν τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο στα πλαίσια της ημέρας εθελοντισμού.    
   Στη διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Στέγης και συνομίλησαν με τους εκπαιδευόμενους νέους μας.  Τους ευχαριστούμε θερμότατα  για τα είδη τροφίμων, καθαριστικών και χαρτικών που μας προσέφεραν τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Εργαστηρίου.    Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία χαροποίησε όλους μας και ιδιαίτερα τους εκπαιδευόμενους νέους μας. Η ενέργεια αυτή δείχνει αρετές όπως  ευαισθησία, αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση καθώς  και  κοινωνική αποδοχή προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.     
Με Ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο    

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί