ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

23/12/2022

Χριστουγγενιάτικη εορτή

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022 μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτινή και ζεστή πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Κέντρο Διημέρευσης& Ημερήσιας φροντίδας του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στο Αγρίνιο η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη συμμετοχή του Διοικητικού Συμβουλίου, της Επιτίμου και Ιδρύτριας Προέδρου, των νέων του Εργαστηρίου, των εργαζομένων και των εθελοντών φίλων του Εργαστηρίου.
Η θεατρική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο «Τα Χριστούγεννα Κάποτε», και στη συνέχεια η χορωδία των εκπαιδευομένων έψαλε χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου και ο Πρόεδρος Φαρμακοποιών Αιτωλ/νίας και υποψήφιος βουλευτής κ. Θανάσης Παπαθανάσης.
Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δαμασκηνό αφού ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας να τον υποδεχθούμε για πρώτη φορά στην Β΄ Εκπαιδευτική μας Μονάδα στο Αγρίνιο. Στο χαιρετισμό του μίλησε για το νόημα και το πνεύμα των Χριστουγέννων και εξήρε το έργο που επιτελούμε.
Στο τέλος της λιτής αυτής γιορτής μοιράστηκαν γλυκά και δώρα στους νέους μας σε μια ατμόσφαιρα χαράς και αμοιβαίας αγάπης
Με Ιδιαίτερη Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου ¨ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί