ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Projects

Project Sport Empower (E)U

image
image
image
image

Στις 9-10-11 Οκτωβρίου 2023, οι εκπρόσωποι του Εργαστηρίου ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, Μίνα Κυζιρίδη-Υπεύθυνη Διακρατικών Συνεργασιών, Φωτεινή Τασολάμπρου-Εργοθεραπεύτρια και  Μανώλης Καραβίας-Γυμναστής,  συμμετείχαν σε εκπαίδευση εκπαιδευτών στο Βαγιαδολίδ (Valladolid) στην Ισπανία στα πλαίσια του έργου (project) Erasmus+ Sports Empowers (E)U. Ο στόχος μας; Να εκπαιδευτούν για το πώς μπορούμε να ενδυναμώνουμε τα άτομα με αναπηρίες μέσω του αθλητισμού και της άσκησης, χάρη στη μέθοδο Vrijbaan. Επιπλέον, έλαβαν εκπαίδευση στο πως να προσαρμόζουμε τις αθλητικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε άτομα με νοητική υστέρηση, έτσι ώστε να είναι μια θετική εμπειρία για όλους, ανεξάρτητα από την δραστηριότητα, είτε είναι μπάσκετ, bocce, κολύμπι, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, είχαμε τη δυνατότητα ως φορέας να παρουσιάσουμε στους εταίρους μας  στο project τις αθλητικές δραστηριότητες με τις οποίες εμείς αθλούμε αλλά και παράλληλα ενδυναμώνουμε τους ωφελούμενούς μας, όπως το bocce, το μπάσκετ και τη σφαιροβολία.   







Το Εργαστήρι ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ συμμετέχει στο project Sport Empower (E)U, με θέμα την ενδυνάμωση των ωφελούμενων μέσα από αθλητικές δραστηριότητες. Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Μαΐου 2023 στην πόλη Vilnius, στη Λιθουανία. Το  ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ εκπροσώπησαν η κα Μίνα Κυζιρίδη, Υπεύθυνη Διακρατικών Συνεργασιών και η κα Φωτεινή Τασολάμπρου, Εργοθεραπεύτρια. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνάντησης μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους εταίρους που προέρχονται από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ολλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Λιθουανία και να ενημερωθούμε για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των ομαδικών και ατομικών αθλημάτων ανά την Ευρώπη.   


Το Εργαστήρι ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ συμμετέχει στο project Sport Empower (E)U, με θέμα την ενδυνάμωση των ωφελούμενων μέσα από αθλητικές δραστηριότητες.
Το project θα επικεντρωθεί σε έναν κύριο στόχο: Να διερευνήσει πως οι αθλητικές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν στην ατομική ανάπτυξη των ωφελούμενων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, σε ένα Πλαίσιο Ενδυνάμωσης.Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Φεβρουαρίου 2023 στην πόλη Sarzana, στην Ιταλία. Το  ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ εκπροσώπησαν η κα Μίνα Κυζιρίδη, Υπεύθυνη Διακρατικών Συνεργασιών και η κα Νατάσα Χαΐδάκη, Ειδική Παιδαγωγός.   

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί