ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

05/04/2024

Δελτίο Τύπου Εκδήλωση με θέμα ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ -ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΈΡΓΟ

image
image
image
image
image
image
image
image
image

    Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας & Ακαρνανίας, πραγματοποίησαν με επιτυχία την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, ώρα 7:00μ.μ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. εκδήλωση  με  θέμα «Πανάγιος Τάφος-Το Μνημείο και το Έργο», με κεντρική ομιλήτρια την κυρία Αντωνία Μοροπούλου, καθηγήτρια του Μετσόβιου Πολυτεχνείου  και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας    Στην εκδήλωση   απηύθυναν χαιρετισμό    o  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας& Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γεώργιος Παπαναστασίου, 
ο   Αντιπεριφερειάρχης και  Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτλ/νίας κος Στυλιανός Μπλέτσας και ο Δήμαρχος Θέρμου κος Σπύρος Κωνσταντάρας.  
Στη συνέχεια η μουσικός  κα Ευσταθία Γρέντζελου συνοδευόμενη από την κα Αγγελική Δαλιάνη στο πιάνο και τον κ. Γιώργο Αθανασόπουλο στη λύρα μας ταξίδεψαν σε ένα μυσταγωγικό ηχοτόπιο όπου οι στίχοι των ποιητών «συνομιλούν» με πασχαλινούς ύμνους.   Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης  κος Αθανάσιος Μαυρομμάτης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κα Γεωργία Μπόκα, κος Λάμπρος Σκουφής και κος Αντρέας Σκαρτσάρης, ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κος Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο πρώην Βουλευτής Αιτωλ/νίας κος Γιάννης Βαίνάς,  ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κος Νίκος Υφαντής, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν το δύσκολο έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια στο νομό μας.   Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα τη Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, το Δήμο Αγρίνιου και  το ΤΕΕ Αιτλ/νίας για τη στήριξη. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας, την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Με ιδιαίτερη Τιμή
το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ¨"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί