ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

13/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 10-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

image

    Επέστρεψε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, με χρυσά μετάλλια, μέσα σε κλίμα χαράς και επιτυχίας, η αθλητική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» από το Ναύπλιο, όπου πήρε μέρος στους Αγώνες Ποδηλασίας των SPECIAL OLYMPICS «ΝΑΥΠΛΙΟ 2017», που διεξήχθησαν από 10 έως 12 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη του Ναυπλίου.    Η ομάδα αθλητών του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» που συμμετείχε και διακρίθηκε είναι:
  1.     Παναγιώτης Χαρατσάρης,  Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό ανδρών, 1 χλμ. και 4η θέση στο ομαδικό ανδρών 5χλμ.
 2.   Χριστόφορος Γιαννιτσέλης, 4η θέση στο ατομικό ανδρών 1 χλμ.
  3.     Κωνσταντίνος Ζώγκος, Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό ανδρών 1 χλμ. και χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών 5 χλμ
.
4.     Κατερίνα Κυλάφη, Χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό γυναικών 1 χλμ
  5.     Παρασκευή Γίδα, Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό γυναικών 1 χλμ.    
   Τους νέους μας συνόδευαν ο Γυμναστής του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μανώλης Καραβίας και η Κοινωνική Λειτουργός του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Αναστασία Πέγιου.
       Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους ευχόμαστε να απολαμβάνουν πάντα τέτοιου είδους επιτυχίες που τους εμψυχώνουν, ανεβάζουν το δείκτη της ποιότητας ζωής τους, μας κάνουν όλους υπερήφανους για την πατρίδα μας και ιδιαίτερα για το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ  ΕΛΕΟΥΣΑ», καταδεικνύοντας ότι οι εκπαιδευόμενοι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που εκπαιδεύονται καθημερινά στο Φορέα μας, με ανάλογη εκπαίδευση, μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά. Επίσης, συγχαίρουμε τον εκπαιδευόμενο νέο μας Γιάννη Νικάκη, ο οποίος διακρίθηκε με ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό ανδρών 1 χλμ. και χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών 5 χλμ. , εκπροσωπώντας τα Special Olympics Νομού Αιτωλ/νίας.    
 Ευχαριστούμε θερμότατα και τους διοργανωτές των
Special Olympics για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και την  υπέροχη προσφορά τους στον τομέα του αθλητισμού.
   
Με Ιδιαίτερη Τιμή
Το Διοικητικό Συμβόυλιο
Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο
Χορηγοί